Post by ularproginwor on Feb 18, 2022 17:02:15 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ BLOCKFIELD онлайн шутер 5 на 5 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ BLOCKFIELD онлайн шутер 5 на 5 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ בגידות תקלת סיבולת ▞▞▞
▞▞▞ BLOCKFIELD онлайн шутер 5 на 5 2022 version ▞▞▞
משחק גרוע מאוד
אני יכול לנצח חלק מהשחקנים אבל אני עדיין יכול לירות בהם אז שיהיה להם בהצלחה
BLOCKFIELD онлайн шутер 5 на 5 অ্যাকশন tgim
משחק מגניב אבל זה בלתי אפשרי מדי להשיג את הסקינים הטובים שאתה מכיר כמו סכינים אולי גורם לו להיות פחות יקר?
אני נהנה אבל בפרסומות אני כל כך כועס בפרסומות!!!!!!!!
זה היה כל כך לאחור שאני באמת לא יכול לשחק את המשחק הזה plsssss....... תקן את הקריסות😭
블록필드 - 5v5 슈팅 게임 액션 ughc
כן זה טוב
אוקיי עכשיו אני ממש שונא את המשחק הזה אני לא מציע את המשחק הזה בגלל שאי אפשר לאסור אנשים שפורצים וזה גרוע כל המשחקים מרובי המשתתפים צריכים להיות עם סוג כזה של תכונה אני הייתי משחק במשחק אחר מזה וזה קרה לפני דקה בזמן שיחקתי ב-blockfield awp mode ואיזה בחור פשוט התחיל לפרוץ בכך שהיה מהיר וזה היה כל כך לא הוגן שאני לא ממליץ על זה אני שונא את זה.
זה כל כך כיף אבל אני מסתובב ואז זה יתחיל מחדש ואז הם לא נותנים לי את הפרס
המשחק עצמו בסדר אבל אף פעם לא נוסף שום דבר חדש למשחק והדבר היחיד שמשנה לנו את הלוגו או אולי את הקרקע האחורית של הלובי ושהוא ומזהה אוהבים לראות עוד דברים מתווספים למשחק הזה כשהוא מתייבש לאחר זמן מה. ויש חוסר בשחקנים ואתה צריך לחכות בערך 5 דקות עד שמישהו יצטרף ואז לעזוב.
זה הכי טוב אבל זה בעיה במפת הטפטפת שלך הלכתי ל-lvl3 dropper אבל אני קופץ לזה וגורם לזה לפגר בבקשה לתקן
אין לי בעיה עם המשחק הזה אבל אבל אין לו מצב דירוג, זה יותר מאתגר כשכבר יש לך אותו. אני מקווה שתוכל להוסיף עוד תכונות ואני כבר מכור למשחק הזה.
משחק מגניב ומאוד נהנה אני מתרגש על השבט אבל בבקשה הסר את המודעות😃
אתה צריך ליצור מודעות כדי שיותר אנשים יוכלו לשחק כי לא הרבה אנשים משחקים כל כך מצטער על 3 הכוכבים
אין אף אחד
יותר מדי מודעות.
אני מדרג 2 כוכבים כי אין מוד נגוע
זה משחק גרוע שיש בו האקרים אל תשחקו בחורים
המשחק טוב, אבל אחרי קצת התקדמות אני לא מצליח לשחק כמו שצריך. באמצע הקרב זה גורם לי לצאת מהמשחק לבד.
האקרים ובמות פארקור קשות
Toda sala que eu entro não tem ninguém, parece que eu estou jogando com 10 pessoas em um servidor, e toda hora sou desconectado.
המפתח העתיק משחק אחר, הוא רק שינה את הדמויות
3 כוכבים. דברים שאתה צריך לתקן במשחק האקדח נרתע השחקן. דגם צלף. תְחוּם. מפות. צלילי נזק המשחק הזה זקוק לעדכון משמעותי.
מאלץ אותך לצפות בפרסומות לא רצוניות. בגלל זה הייתי מדרג אפס כוכבים
ובכן משחקי גרפיקה מצולעים מדהימים מאוד. אבל העניין הוא שהמשחק צריך הרבה יותר שיפור. הוסף עוד רובים, אקדח, צלפים וכו'. מפות נוספות גם כן. בזמן המשחק אתה לא יכול לקנות נשק!!!! למה יש לו הרבה מצבי משחק אבל יש לו הרבה באגים. המשחק הזה ראוי ל-5 כוכבים אבל למרבה הצער הוא חסר הרבה דברים. מחכה למפתחים להבין את הבאגים והתקלות
המשחק הזה כל כך מבאס בגלל שהשחקן בשרת הוא המשחק הזה מבאס אני ממש שונא את המשחק הזה מבאס
טוֹב
ブロックフィールド - 5対5のシューティングゲーム アクション blnf
המשחק הזה הוא זבל נופל מהאקרים זה גרם לי להתרגז כל כך אל תשחק יותר מדי האקרים ולא הוגן
אני לא אוהב את זה, זה כל כך טיפשי
זו פשוט זריקה אחת רעה בראש ואז נעלמה כל כך, ואין אף פעם שחקנים לשחק איתם
מגניב אבל די משעמם
אל תאמין לכל תגובה רעה המשחק הזה טוב אני מצפה לעדכונים נוספים הלוואי המשחק הזה יהפוך לפופולרי מתישהו משחק נייד ..^^
Magic Rush: Heroes Rollenspel hrpd
המשחק הזה טוב אבל הזהב שבור כי אם אתה נכנס לחשבון גוגל או פייסבוק אתה מקבל אפס אבל אם אתה מקבל חשבון אורח אתה מקבל קצת זהב מבאס אבל זה לא שומר
ה-lag bc אני נכנס ל-no gun אני מדרג אותו 2.5 אבל רק 3 im rlly srry
אני אוהב! המשחק הזה אני מקווה שאין פרסומות עכשיו עדכון חדש!
יו זה המשחק הכי טוב אי פעם ב-Shooter אבל הבעלים צריכים להסיר מודעה אחרי כל משחק בודד
כששיחקתי קבוצת מוות, כולם בלובי היו בוטים, ולא רק זה, הבוטים של האויב אפילו לא ירו עליי.
זה המשחק הכי טוב, לא עובד בטעינת טלפון RAM של 1 ג'יגה-בייט בבקשה תעשה משחק מקוון לטלפון RAM של 1 ג'יגה-בתים
אני יודע שאתה צריך כסף אבל הפרסומות כל כך מעצבנות בכל פעם שאני מסיים משחק זה הולך להראות לך מודעה שזה לעזאזל מעצבן אני בעצם די אוהב את המשחק אבל הפרסומות
ובכן, אני אומר שיש הרבה באגים, זה עדיין כמו רובים קבועים והם עשו את זה רע אז זה 3 אבל זה היה 2 כי זה היה תקלה לפעמים כי אם אני יורה בשחקנים לפעמים הם לא היו מתים ברצינות.
כשאני רוצה להיכנס למשחק לא נותנים לי להיכנס 😡😡
אני אוהב את המשחק הזה.. המשחק טוב ויפה!! אבל הבאגים והפרסומות לא טובים לכולם בבקשה הסר את המודעות ואת כל הבאגים במשחק הזה 😭🙏
למה המשחק fk לא עובד לי זה מבאס
לא רע........