Post by ularproginwor on Feb 18, 2022 17:05:14 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tank Stars ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tank Stars IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ більше золота хак ▞▞▞
▞▞▞ Tank Stars 2022 version ▞▞▞
Не гра, а переглядщик реклами. Да і цінникна її відключення занадто дорогой.
РНБО прогнозує пік захворюваності на COVID-19 в Україні ...
Tank Stars Trò chơi điện tử erg
Це найкраща гра без доступу до Інтернету
настоящая Tank-Girl - Mary Xmas
Досить весело. Забагато реклами.
Tank Stars Arkādes spēles azdu
Гра дуже гарна, особливо коли ти вбиваєш час..Могли б сподіватися, що буде менше реклами...
Чомусь я втрачаю Інтернет, навіть якщо він сильний, і іноді я навіть не можу натиснути щось, що я б не рекомендував цю гру, якщо ви на телефоні
Це хороша гра. іноді вона гальмує і містить багато реклами, але все одно добре
Грайте в Tank Stars
👍👍👍👍👍👍
Men's Tank Top USA American Flag Pride Stars & Stripes Red ...
Ця гра настільки хороша через різноманітність танків, які є в грі, тому я однозначно рекомендую її
Багато реклами дуже важливо!
Крутой
Я думаю, що це добре, але ...... забирайте кров тварин, коли вони помруть. Я не хочу, щоб маленькі діти грали в цю гру так, щоб кров, я думаю, снилася їм погані сни.
Я поставив 3⭐ тогошо коли я граю умене виходить😾😾😾😾😾 щоб шоб не виходило бо я поставив ⭐1
Tgis - найгірша гра ADS ADS ADS нічого іншого там немає. Раніше мені подобалася гра, але тепер я хочу видалити цю марну гру. Не встановлюйте це сміттєва гра. Розробники зменшують рекламу, або ми не гратимемо. ЗБЕРЕЖІТЬ НАЗВУ ГРИ. Garbage stars
Гра загалом прикольна, правда не знаю як в інших, але в мене вона нереально гальмувати і висне. Часто буває, створіть новий бій займає більше часу, аніж він сам. І не зрозуміло навіщо примусово вмикати рекламу?? я і так її дивлюся заробляють бонусів, а через рекламу після кожного бою гра висне ще більше. У додатку до цієї вона може сама по собі перекинути гравця на сторінку даної реклами в Плей Маркет, що ще більше змушує гру гальмувати.
Tank stars #Simulator #Gameplay #tankstars #Tăng #танки #мультики #tank #tanks #tangki #game.
Глючит
Це одна з моїх улюблених ігор...у мене все добре??6 місяців оновлень я був майже до того, що всі мої танки оновили до максимального рівня і бац!!! Тепер все зникло. У мене не вистачає терпіння, щоб зробити це знову. Я відчуваю, що хочу покинути цю гру до цієї гри з зірками танків. Я захоплювався Bowmasters... Я розчарований і все зіпсувався через це.
Реклами багато, і вона з’являтиметься в середині гри.
Реклами куча ви що там ох...ли,ребята не качайте сплошної рекламний хлам.
гра неплохая, но із-за великого колічества реклами грати не приємно. игру удалил після 30 хвилин гри
Хороший додаток для вбивства часу. Забагато реклами. Нещодавнє оновлення забрало мої танки, і мені довелося знову платити за них, що дуже засмучує.
Ordia Arcade npoc
Я витратив так багато грошей на цю гру, а потім втратив усі свої танки, і я повинен купити їх знову, будь ласка, поверніть мої танки. Я грав онлайн-матч, потім збирався зробити це знову, а потім усе, що мав, дивитися звичайний танк морозного танка та дабстеп ? Будь ласка, допоможіть
Я купив танк для дабстеп. Я зіткнувся з проблемами під час оновлення, оскільки вся сторінка несправна, а написаний "тестовий тест"
Весела маленька гра. Однак не вистачає гри, щоб виправдати витрати на видалення реклами. Навіть між ходами в середині гри є реклама 😐
Загалом гра чудова, але є збій: якщо ви виграєте офлайн-матч і викупите свою скриню, екран не можна торкнутися, і вам доведеться закрити гру. Чи можете ви виправити це, будь ласка? Наступного разу поставлю 5 зірок.
Дуже крута гра і кстати те, кому буде мішати рекламу, це просто вирубайте інтернет танки крути різних пуль багато❤️❤️❤️❤️❤️♥️♥️♥️♥️♥️♥️
Ця гра у моєму сердці но вона надоедае
Це така хороша гра, але, будь ласка, дайте нові танки, і я даю вам 5 зірок.
У цій грі нам потрібно більше танків
норм игруха.
Гра хороша
Якби було менше реклами, я б грав цілий день, мені це так подобається, я б навіть купив вашу компанію, навіть якщо це багато грошей, я б це зробив
Тоді гра була чудовою, я розумію рекламу до і після гри, але під час гри після кожного раунду? Ні, ви попихаєтеся... видалили його після завантаження 5 хвилин тому
Tank Stars Arcade yvmo
Багато реклами мало нагороди!
гра зависає після використання дорогоцінних каменів((
Забагато реклами весь час. У гру неможливо грати.
Кращі додатки для Андроїд. Всі додатки · Ігри · Аркади · Tank Stars. Завантаження АПКа файлу Tank Stars 1.5.9 почнеться через кілька секунд.
гра не прогая но обновки нуль глюки баги і все інше погане