Post by ularproginwor on Feb 18, 2022 17:08:06 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Brick Ball Blast: Ball Crusher ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Brick Ball Blast: Ball Crusher IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ вара многе драгуље ▞▞▞
▞▞▞ Brick Ball Blast: Ball Crusher 2022 version ▞▞▞
Графика је у реду, игра је генерално лако решити, а не тешко. Ако некоме треба мозак! Ово је игра!
Игра се замрзава на 232 лвл, након прве лопте. Онда ништа. Цео екран је замрзнут.
Ви купујете Без реклама, а ја видим огласе...
Уживао сам у игри до нивоа 1299 који сам играо 3 дана, не чини ми се да је било који начин да се прође без трошења новца, тако да је за мене игра готова
0 звездица за све старије од 4 године... одлагање игре, без икаквих изазова. Вероватно је у реду за малу децу
Делује монотоно, није баш занимљиво. Тачно знате где ће лопта да иде. Нема правог смисла за игру.
Оценила би више, али ова апликација укључује огласе који имају сулудо досадно аутоматско преузимање ако не притиснете Кс на тачно правом месту. Затим морате ући у подешавања и присилно деинсталирати. Штета, јер је игра иначе донекле пријатна. Ови глупи огласи га уништавају.
Android aplikacija Magnet Balls PRO: Puzzle ima neke zahtjeve za svoj uređaj: ... Brick Ball Blast: Ball Crusher preuzimanje datoteka APK besplatno
Балони су усидрени за место на нивоу 140, односно балон неће испливати након што су блокови уништени
Било би лепо да могу да користим своју Самсунг оловку док играм ову игру. Мој прст/рука ми је увек на путу да циљам. Осим тога, то је кул игра и забавна.
Прилично забавна игра, али је деинсталирана јер игра не подржава С-Пен на мојој Ноте 9.
Dialogy s panom jezisom kristom, 2015 wedding ball gowns, Neo soul music ... Hernandez meme, Babbu maan 2012 songs, 3s wind blast, Tripelpunkt luft.
Од последњег ажурирања 6. јула 2021, та апликација се само руши усред игре. Не траје дуже од 3-5 минута и срушиће се. Али могао би да региструје неке улазне додире и купио је неколико лоптица и изгубио сам већину својих новчића. Ипак је то била забавна игра. Нема много огласа и забавног начина да убијете мало времена. Надам се да ће решити проблем пада и вратити новчиће људима
Једна од бољих игара за разбијање цигли. Циљ је истинит.
Ово је била сјајна мала игра која изазива зависност док се није променила у потребу за новчићима да се померите у низу уместо да гледате оглас. Сада сам заглављен на једном нивоу без новчића и не могу да га завршим да бих добио још новчића. Постало је досадно покушавати исти ниво изнова и изнова. Никад нисам мислио да ћу ово рећи, али 'више огласа молим'!! 😂
Одбаците оглас за Коол помоћ!!! СВАКИ ПУТ руши игру! Тако је досадно стићи тако далеко и морати да покрећем целу апликацију изнова јер је глупа реклама!
Superhero Rescue: Spider Games ამინდი utle
<0m2aSLS:0m2aSLS:0m2aSLS> <0m2aSLS:0m2aSLS ...
Уживао сам у овој игри већ неко време и сада сте одједном преполовили награде и раније сте добијали шансе за додатни ред са видео снимком, сада само један! Оно што даје? Начин да подржите своје играче - не!!!
Било је добро док нисам имао мање шанси
Није лоше у свему, али у последњем ажурирању апликација се није отварала данима и морала је поново да се покреће након сваког одиграног нивоа.
Дошао сам до нивоа 145, искористио све своје доступне бонусе, потрошио $10 из Гоогле кредита и још увек нисам могао да завршим фазу. Нисам спреман да трошим више само да бих наставио. Деинсталирање јер мислим да игра не вреди више трошити да би напредовала.
PUZZLE 2 in 1!!! -- Mali oglasi i prodavnice # Goglasi.com
Заостаје на 162
36 нивоа пре него што сам могао да купим своју прву незанимљиву промену лопте? ЛАМЕ! Престаните да будете тако шкрти момци! Чекам још 102 нивоа до прве занимљиве промене лопте.
Ова игра је забавна. Такође је теже него што изгледа.
За многе додатке
tornado.io
За сада је ок, али зашто је само ФБ да сачува мој напредак. Волео бих да видим друге опције за кориснике који нису ФБ. Хвала
Одлична игра, али сада сваки пут када отворим игру, тема Хари Потера се тихо репродукује у позадини, иако су ми искључени звукови и музика. Чак и када изађем из игре, а да је заправо не затворим у траци апликација, музика наставља да свира. Очигледно није велики проблем, већ само смешна грешка лол.
Стално ме избацује када отворим апликацију, већ сам обрисао и поново инсталирао ову апликацију.
У реду је
Још увек учим игру. Забава до сада!
Брзо се досадило.
Добра игра док се није замрзнула, извините је нећу поново учитати
Igra Fragile Ball igrati preko cijelog ekrana, Fragile Ball popularno u kategoriji Hypercasual savršeno za zabavu na mreži, potpuno besplatno i bez
Забавно провести време
Тек почела. Делује забавно и надам се да ће се наставити
Купио сам Гоогле Плаи Пасс, али још увек видим огласе у овој игри. *уздах* Проблем првог света, знам, али досадан, ипак.
Игра је почела да се руши и затвара сама од себе
Brick Ball Blast: Ball Crusher Arkada dhb
Добићете пету звездицу када натерате игру да престане да се смрзава. Чак се и додаци смрзавају. Шта дођавола? Као да сам опседнут овом игром!
Internet Jamb Klub (MOD, Unlimited Money) 32 for android %
Играње нема ништа слично ономе како је приказано у огласима који су ме натерали да преузмем. Лош труд.
Brick Ball Blast Arcade ysb
Brick Ball Blast: Ball Crusher Žaid. automat. zcaa