Post by ularproginwor on Feb 18, 2022 17:11:03 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ офлайн лікар лікарняні ігри ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ офлайн лікар лікарняні ігри IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ зламати багато монет ▞▞▞
▞▞▞ офлайн лікар лікарняні ігри 2022 version ▞▞▞
Рек
Ця гра непогана, але так багато додають. І гра дуже проста, не хороша і не погана
Гра могла б бути кращою, якби більше рівнів тому, що це не складно
Ой, ЦЕ ДУЖЕ ДОБРА ГРА, АЛЕ В ній БІЛЬШЕ РЕКЛАМИ, ЦЕ БУДЕ ДУЖЕ ОГРИДНО
Я сестра Іллі. І мені ця гра дуже подобається.😊
БАТЬКИ SOS | Усім доброго дня | Facebook
Ця гра дуже неважлива, ця гра не важлива річ дуже легка та проста, без програми дуже обережно з найкращими побажаннями, Девід надіслав з пошти Windows і простий, тому що ці послуги та продукти доступні для Maje I
Фантастичний геймплей, отримав хороший досвід. Рекомендую іншим спробувати цю лікарняну гру, деталі дуже точні. Люблю в неї грати
Shark World-Mundo de tiburones Juegos de rol eza
Просто пушка гра я уявив себе лікарем
Це просто бомба вау
Мені дуже сподобалося, але, будь ласка, ви будете думати більше про цю гру
Ви насправді не можете грати в реальну гру, тому що як тільки ви робите те, що вони просять, гра починає виконувати операцію сама, і як тільки ви закінчите всі 13 рівнів, якщо ви отримаєте нову людину, ви будете виконувати ті самі рівні, але іншу людину та після кожного рівня є реклама, тому не беріть гру 😠🤕😷😤☹
Це хороша гра, мені подобається.Але ви повинні спробувати поставити більше місій, але що стосується мене, мені подобається гра, тому я ставлю 5 зірок і немає музики, щоб перетворити її, мені не подобається, і як тільки ви несете свій інструмент, вони роблять для вас, ні, це не так добре
Це чудова гра, але це лише те, що ви робите одні й ті ж 6 або 7 речей знову і знову тільки з різними людьми
хирург симулатор игре доктора Игре улога hbs
Це чудово, але в ньому багато реклами, яка нас заважає, але вона цікава
Гра весела, але було б краще, якби були інші рівні, більш складні, оскільки я грав, і в певний момент нічого не відбувається. Також було б краще, якби я міг бути тим, хто ріже, а не мені давали положення, щоб покласти скальпель, і він розрізається сам, інакше це весело,
Гра в лікарню дуже гарна. Музика нудна, і через деякий час мені доводиться вимкнути гучність
ВІДОМОСТІ про самооцінювання освітньої програми
... Останню Версію 1.0.14 Для Android Від Spartans Global INC. - Оперуйте пацієнта в лікарняних іграх лікаря. Уявіть, що ви граєте в хірургічні офлайн -ігри!
Чоловіки погана погана графіка дуже погана, але весела, але графіка немає 1 зірка, але все ще весело, немає реклами, немає проблем, немає проблем, немає всіх веселощів, є проблеми з додаванням даних або проблема з Wi-Fi вирішена, насолоджуйтесь поганою графікою, до побачення, я видаляю це, тому що погана графіка. Тут у всіх є проблеми з графікою, так що до побачення, але це дуже аварійна гра, тому всі її ненавидять, будь ласка, наступного разу, якщо всі створять гру, будь ласка, зробіть графіку красивою, добре, до побачення 😁😁😁😁😉😉🎈🎈 ✌
Дуже корисно в повсякденному житті, коли стикаєшся з цими труднощами
ІНФОРМАЦІЙНЕ СУСПІЛЬСТВО - ХНУРЕ
Це чудова гра, але в ній просто забагато реклами
Гарна гра, але немає опису якоїсь частини під час операції, чому? І реклами забагато...
Це добре, але занадто багато реклами
Heart Surgery Emergency Hospital : New Doctor Game - Остання ...
Кілька запитань- Чому грудна клітка має... Маленька пластикова плівка, чому всі пацієнти дуже схожі, і чому медсестра така... Сексуалізована-? Крім цього, гра хороша, реклама не дуже часто, але вона не така інтерактивна, як хотілося б....
Game Dokter Gigi: Game Offline RPG hpmv
Гра дуже класна
Клас !!!!!
Музика вступу до ігор дуже гарна, але вона дає багато доповнень😑😑
Тому що в майбутньому я хочу бути лікарем, це мені дуже допомагає
Вибачте за це, але я відчув, що гра нереальна. Я хотів, щоб це було реалістично, але мені було нудно. Ну, я просто відчув це, але я впевнений, що є багато людей, яким подобається ця гра.🙂🙂
Це дивовижна і дивовижна гра з хірургією лікаря. Геймплей плавний і дуже хороший. Графіка чудова і фантастична. Це така захоплююча і весела гра
Це дивовижна гра.. Мені сумно думати, що в кожній є тільки серце і загальні десять.. Я б хотів, щоб було більше.. так тримати !!
Ну, це хороша гра, але як можна отримати менше 3 зірок у грі? Будь ласка, дайте відповідь на запитання.
Чудова гра, але було б більше сенсу, якби хтось із пацієнтів помер 🤣🤣 Мені це подобається
Doctores Juegos Divertidos Juegos de rol nhj
На жаль, на кожні 30 секунд гри припадає 15-20 секунд реклами. Інакше це все одно було не дуже чудово. Після кожної дії вас повертали на головний екран. Інтерфейс користувача має бути більш гладким, а гру можна зробити трохи складнішою
Це фантастична програма в Play Store. Ця програма працює дуже швидко. Він простий у використанні та розумінні. Мені подобається ця програма, тому що багато людей рекомендують мені встановити цю програму.
Покращення продуктивності гарантують, що гра тепер працюватиме плавніше. Пограйте в цю аркадну гру та повідомте нам про будь-які покращення та функції нашої технічної команди, яка працює над нею.
Це хороша гра, але в ній не так багато рівнів... вона зупиняється на останньому рівні і не рухається, тоді все, що ви можете зробити, це використовувати іншого пацієнта, щоб повторити рівні, які ви вже зробили
Ця гра в порядку. ......поновлення в тому, що ця гра рівнів проста і дуже маленькі рівні
майбутніх лікарів у системі вищої медичної освіти постає особливо ... як, рольові ігри, коли інтерни розігрують ситуацію, де одна особа грає
Це хороша гра.... Але було б чудово, якщо ви дасте нам завдання, які ми виконаємо самостійно... Ця гра робить все сама по собі, і вона дуже нудна
Классна гра
Heart Transplant Doctor Гра дуже хороша і така чудова гра. Дуже легко грати кожному. Хороша графіка та чудові ігрові особливості. Мені дуже подобається грати в цю гру. Хороша робота.
Open Heart Surgery New games – це захоплююча гра. Це одна з чудових ігор. Його графіка приголомшлива. Я люблю грати в цю дивовижну гру. Насолоджуйтесь цією універсальною грою.
Повірте мені, це одна з найкращих ігор, у які я коли-небудь грав, із чудовими кінематографічними гострими відчуттями. Графіка, звукові ефекти, персонажі є такими, якими вони не схожі на інші. Знімаю капелюха. Чудова робота. Продовжуй гарно працювати.