Post by ularproginwor on Feb 18, 2022 17:19:47 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Minion Rush: Running Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Minion Rush: Running Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ sonsuz daşlar hack ▞▞▞
▞▞▞ Minion Rush: Running Game 2022 version ▞▞▞
İşemək
Yeni sonsuz qaçış Gameloft üçün başqa bir uğursuzluqdur. Mən 3-cü yeri tutdum və Tenderfoot-a yüksəlməli idim və əvəzinə Recruit sinfinə endirildim.
Oyun əladır, lakin filtrdən keçməmiş daxili YouTube brauzeri var. 5 yaşındakı uşağımı bu proqram vasitəsilə YouTube-da uyğun olmayan videolara baxdığını tapdım. Tərtibatçılar video məzmunu YouTube-dan başqa bir şeyə keçirməlidirlər. Bu düzələnə qədər bu oyunu siləcəyəm.
Illumination, Universal, and Gameloft have teamed up to bring you Minion Rush, a family-friendly endless runner game in which you'll dash off with the
Minion Rush: Running Game Rekreacyjne reoa
Minion Rush: Running Game Εύκολα woqw
Yeniləmədən sonra oyun işə salındı. Orijinal oyunda ölənə qədər qaça bilərsiniz. Ancaq yeni oyunda bir tapşırığı tamamladıqdan sonra daha qaça bilməyəcəksiniz.
Bu, indicə tapdığım qəribə bir nasazlıq idi, içəri girməyə cəhd edəndə eyni ekranı göstərir, deyir ki, gameloft 20 il, gözlədim və başqa heç nə olmadı, çox məyus oldum, çünki oyun bir növ əyləncəlidir və indi səhvə görə oyunu oynanılmaz edir
Minion Rush: Running Game apk - APKFollow
Bir neçə ildir ki, oynayıram. Bu dəhşətli "yuxarı səviyyə"dən sonra oyun çökdü və yandı. Yalan dediniz ki, biz hər şeyi oyunumuzdan gizlədəcəyik, yəqin ki, belə görünmür. Yaxşı və əyləncəli bir oyun olsa məhv etmək əvəzinə, yeni versiyada sınaqdan keçirməli idiniz. Artıq oynamamaq üçün mənim üçün asan bir qərar verdin. Əyləncə üçün təşəkkür edirik, amma indi məyusedici oyununuzu oynamağa nə pulumu, nə də vaxtımı alacaqsınız. Çox sağ ol.
Zəhmət olmasa, məni dayandırmadan və sadəcə "qestlər tamamlandı" demək üçün əsas menyuya qayıtmazdan əvvəl bir dəqiqəlik oyundan keçə bilərəmmi? Əgər qaçmağa cəhd etdikdən sonra oyun sizə bunu deyə bilsəydi, bu, çox asan ola bilərdi.
Internetle islediyine gore 3bal
You have likely played endless runners before, but have you ever done so ... on iOS; Despicable Me: Minion Rush is a hard game to put down.
Mən sadəcə xatırladığım sonsuz rejimi geri gətirmələrini arzulayıram. Sevimli xatirələr. sonsuz rejim geri olsaydı, beş verərdi.
Köhnə oyun əla idi. Tərtibatçıların oyunu dəyişdirmək və hər kəsin son 5 il ərzində işlədiyi və/yaxud ödədiyi hər şeyi atmaq üçün nə düşündüklərini bilmirəm. Yeni minion qabiliyyətlərindən heç də razı deyiləm. Köhnə minionlarımın bacarıqları və geyimləri üçün darıxıram. BTW, sadiq müştərilərinizə/oyunçularınıza heç bir xəbərdarlıq etmədən belə dramatik dəyişiklik etmək onlar üçün böyük bir zərərdir. Təəccüblü deyil ki, oyunu həmişəlik tərk etməyi seçən insanların çoxlu şərhlərini görürəm. İnsana pullarını və vaxtlarını tamamilə boşa xərclədiklərini hiss etdirir (bəli, bilirəm.İstənilən oyun vaxt itkisidir, lakin bir çox insanlar öz hesablarını əvvəlki vəziyyətinə gətirmək üçün səy göstərirlər və indi puf, hamısı getdi. Grr.) Əgər bu oyunu olduğu kimi oynamağı seçsəniz, qısa müddətdə onu kanalizasiyaya atmağı planlaşdırmamaq üçün ona bir qəpik də qoymamağı təklif edirəm.
Oyun acilmir. Servere qoshula bilmir. Sebeb ?
Bu oyun həqiqətən sevimli və əyləncəli idi, lakin bu yaxınlarda mən daxil oldum və bir reklamı oynadıqdan sonra telefonuma nəsə quraşdırmaq istədim. Silindi. Risk etmək olmaz. Çox pisdir.
Minion Rush: Running Game 7.8.0e - APKMirror
İllər əvvəl bu axmaq remasterdən əvvəl oynayırdım. Yenidən quraşdırdıqdan sonra sahib olduğum hər şeyi itirdim və işi daha da pisləşdirmək üçün siz Multiplayer-i sildiniz, bu oyunda ən gülməli şey idi. Təsadüfi bir oyunçuya ayaq basmaq və ya onlara raket atmaq həmişə çox əyləncəli idi. Zəhmət olmasa geri əlavə edin
N Nihat hacıyev Maraqlıdır
PİS OYUN! Uşaqlıq xatirələrim üçün çox darıxıram, çünki ondan həzz alırdım. AMMA İNDİ bu oyun yeni DƏHŞƏTLİ YENİLƏMƏ əldə edib və indi o, əvvəllər klikləyib tıqqıltı edirdi, indi isə sadəcə sürüşdürür və indi bütün parametrlər bərbad vəziyyətdədir VƏ MULTIPLAYER DƏ SİLİNDİ! Çox əyləncəli idi! İnsanları yavaşlatmaq üçün bacarıqlar toplaya bilərsiniz. NİYƏ SÖKMƏLİ OLUBLAR??? NİYƏ!?
Yaxşı, mən yenidən rəyimi dəyişirəm. Mən həqiqətən bu yeni oyunu sınamışam və ona nifrət edirəm. Mən bütün yeniləmə ilə tamamilə vidalandığımı başa düşə bilmirəm. Mən silirəm və bitirdim! Kədərlənirəm, çünki bu oyunu çox sevirdim və onu sökmək üçün çox vaxt və bir az pul sərf etdim! Gələcəkdə, bəlkə də uzun müddətdir ki, oyunçularınıza hörmət etməyə cəhd edə bilərsiniz. Mən burada olmayacağam və bir daha heç vaxt GameLoft oyunu almayacağam. HEÇ. Silinir.
Xəritəyə və onların çıxardıqları digər əşyalara sahib olmaq üçün darıxıram. Onlar üçün darıxıram. Əvvəllər bu oyun planşetimdə idi, amma işləməyi dayandırdı. Kaş köhnə əşyaları geri gətirsələr.😞😋
Download & Install Minion Rush: Running Game 8.2.2a App Apk on Android Phones. Find latest and old versions.
Bu, mənim üçün çox əyləncəli və çox əyləncəli bir oyundur. 5 ulduzla qiymətləndirirəm. Bu oyunda heç bir problemlə üzləşməmişəm.
Yuklemeye deyer mende ice yukledim hami yuklesin oynasin
cox pis bu kod nedi
Minion Rush: Running game Santai wzx
Maraqli ve gulmelidir
Danger Dash is a game where you simply run for your life. ... the following operating systems: iOS and iOS, Android and Android, iOS Gameloft has relased a
Pis
Ayələr saxlandı, lakin yeniləmə ilə bananları itirdi, hələ də banan toplamalısan...SMH! Siz sonsuz enerjinin doldurulmasını və ya oynamaq üçün nişanlardan istifadə etməyini gözləməli olacaqsınız.. o sizə 23 dəqiqə gözləyin və 23 dəqiqə sonra hələ də 23 dəqiqə gözləyin deyir.. daha təsadüfi oynaya bilməz..bu yeni yeniləmə sadəcə bərbaddır. ..Mən silməyi ciddi şəkildə düşünürəm.. ey yaxşı.... İndi dərsliyi etdim və hələ də onları saxlamaq və davam etdikcə yeniləmək lazım olan bütün əvvəlki materialları itirdiyimizi qiymətləndirmirəm. .yeniləməni hələ də bəyənmirəm..
Bizə dedilər ki, itirdiyimiz tərəqqiyə görə kompensasiya alacağıq, amma hiss edirəm ki, mən tamamilə hər şeyi itirmişəm. Artıq banan toplamağın nə mənası var? Üstəlik, hər şeyi yenidən başlamalı və hansı kostyumların hansı bonuslara sahib olduğunu yenidən öyrənməliyəm. 5 illik yeniləmə ilə bağlı bəyəndiyim yeganə şey gündəlik problemlərdir.
Cheats & Guides. AND; IOS; WINM. Despicable Me: Minion Rush Cheats For Android ... Run into a ribbon 15 times while in Minion Park, Minion Slingshot.
Əvvəllər bu oyunu çox sevirdim, amma artıq bir aydan çoxdur, bəlkə də iki aydır ki, heç yüklənməyəcək! Sadəcə olaraq deyir ki, internet bağlantısı lazımdır, amma internetim işləyir! Bunu daha da zəhlətökən edən odur ki, gündə bir dəfə minion mənim telefonuma nəsə deyəcək ki, oyuna gəl, amma mən bacarmıram! İşləməkdən imtina edir! Ona görə də silirəm. Əvəzində Hungry Shark Evolution oynayıram! Limitsiz oyun və əla işləyir! Əlvida minyonlar.
Nəhayət bir işim var və sadəcə müxtəlif minionları toplamaq çox əyləncəlidir. Üstəlik, bu oyun daşlar versiyası ilə ədalətlidir, siz onları asanlıqla qazana bilərsiniz, lakin bunun üçün çox çalışmaq lazımdır. Ancaq buna dəyər.
Yaradan zəhmət olmasa bunu oxuyun. Köhnə versiya daha yaxşıdır və siz daha çox əylənirsiniz. Köhnə versiyada insanlarla dostluq edə bilərsiniz, lakin yeni versiyada edə bilməzsiniz, missiyadakı yeni versiya çox qısadır, lakin köhnəsi uzundur. Beləliklə, siz oynamaqdan daha çox əylənirsiniz və bu, onların etdikləri darıxdırıcı və pis yeniləmə idi. DAHA ƏYLƏNMƏLİ OLMASI ÜÇÜN KÖHNƏ VERSİYANI GERİ GƏTİRİNİZ!!!!!!!!!!!!!!! Və bu oyun sonsuz idi, bu darıxdırıcı bir yeniləmə idi.
Minion Rush: Running game › Customer reviews
Çox şirin oyundu
Mən bu oyunu çox sevirəm istifadə edirəm, çox əyləncəli idi, hələ də gözəl qrafika, əla oyun var! Mən onun bir kart oyununa nifrət edirəm və təkmilləşdirmək üçün əbədi lazımdır. Mən onu silməli oldum.
Swordigo ماجراجویی vii
Maraqlı oyundu tövsüyə edirəm.Birdəki biz bura giririk oyun və ya proqram yükləməyə camaatın söyüşlərini dinləməyə yox.
Mən başa düşmürəm ki, pulsuz podun bütün günü çəkdiyi zaman niyə 4 saat geri sayım var. və ömür boyu video oynatmır. amma sonra qaçışı bitirən kimi amd reklamını oynaya biləcəksiniz
Minion Rush is an endless style runner game where the player must test how far they can run by jumping over or sliding under obstacles and collecting
3 ulduz verdim, çünki oyun əvvəllər həqiqətən əyləncəli idi, amma indi mən dünya xəritəsini çətinliklə görə bilirəm. O, sərin xəritədən tonlarla missiyaları olan darıxdırıcı liftə keçdi.
Buna görə də geri qayıdıb oyunu ziyarət etmək qərarına gəldim və onların etdiyi yeniləməni heç də bəyənmədim. Mağaza, səviyyələr və s. Bu, sadəcə mənə hiss edir ki, onlar onu daha da yaxşılaşdırmağa çalışırlar, lakin indi onu daha az asılılıq hiss etdirdilər.
Oyun mütləq çox yaddaş tutur. Əvvəlki yükləmədən irəliləyişinizi saxlaya bildiyinizi bəyəndim. Qrafika əla idi! Oyunda çox şey var və səviyyəni yüksəltmək üçün minionları təkmilləşdirməli olmağı xoşlamıram. Yeni yeniləməyə görə yaddaşın çox olması səbəbindən proqramı silməli oldum. Zəhmət olmasa yaddaşı daha az edin!!!! Həmçinin yeni yeniləməyə icazə verməzdim!!!!
Minion Rush: Running Game Rekreacyjne tjp
Oyun çox əyləncəlidir və mənə asılılıq yaradır, lakin bəzən oyunda nasazlıq olur və ya sadəcə proqramı yükləməyə çalışır. Bundan başqa, bu oyun cansıxıcı olduğunuz zaman oynamaq üçün əladır.
Təşəkkürlər, Gameloft! Mən bu oyundan həzz alıram! Oyun, Ssenari, İdarəetmə elementləri, Kostyumlar, Səviyyələr, Nailiyyətlər, Məqsədlər, Tədbirlər, Xüsusi Missiyalar və Gündəlik Çağırışlar Mənim üçün maraqlıdır. Ən çox sevdiyim Xüsusi Missiyalardır => Bu oyunla heç vaxt problemim olmayıb. az AlwayZ, Möhtəşəm Minion Rush qalın!
Həmişə ən sevdiyim oyunlardan biri olub! Tətbiq çox böyük olsa da. .. Baxmayaraq ki, bir müddət oynadıqdan sonra təkrarlanan. Hələ əla!
Tərtibatçılar oyunu bayramlar, tədbirlər və sövdələşmələrlə təkmilləşdirməyə davam etdikdə, bu oyunu necə oynamağa davam etdiyimi sevirəm. Bu, oyunu daha zövqlü edir. Davam et!
Pis olsa söyəcəm yükləyirəm pis olsa heç skm varyoxunu icad edənin
4g lte bağlantısına baxmayaraq, oyun qeyri-münasib anlarda donur. Və 6/10 dəfə oyun video reklamın kəsildiyini iddia edir və məni yıxır, amma mükafatımı vermir və ya qənaət etmir. Sadəcə 4g lte-nin uğursuz olduğuna əmin olmaq üçün WiFi-yə qoşuldum və o da eyni şeyi etdi. Mən də köhnə tərtibata üstünlük verdim, amma video problemlərini və oyunun donmasını həll etsələr, mənə daha çox ulduz verərdim.