Post by ularproginwor on Feb 18, 2022 17:28:35 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ SpongeBob: Krusty Cook-Off ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ SpongeBob: Krusty Cook-Off IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ goljufija koda neskončen denar ▞▞▞
▞▞▞ SpongeBob: Krusty Cook-Off 2022 version ▞▞▞
To je bila iskreno ena mojih najljubših iger. Veliko sem jo igral; vendar mi ne dovoli namestiti posodobitve, odpravljal sem težave in sem mislil, da bo odstranitev delovala, kot je bilo prej pri drugih igrah, zdaj pa mi ne dovoli niti namestiti same igre niti z vse korake za odpravljanje težav, ki sem jih naredil, popravite to, ker nisem edini, ki ima isto težavo
To je super ! Prenesite ga 👍
Prva raven je dobra, vendar razen če kupite diamante, 2. raven je nemogoča
Zelooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo трябва težava je očitna graba denarja. To je ogabno. Reči, da je polna mikro transakcij, bi bil kompliment, da je odlagališče mikro transakcij. Skoraj nemogoče je igrati, se boste prepričali sami.
nadgradnja potrebuje veliko diamantov, medtem ko diamantov ne morete dobiti, ne da bi jih kupili.
Hm, je preveč strank? Mislim, prenesel sem to, da lahko moj bratranec igra, medtem ko se lahko jaz in moji drugi bratranci samo pogovarjamo in včasih postane tako razočaran, da mi razbije telefon.
Zelo zabavna igra! Razvijalci ga pogosto posodabljajo z novimi funkcijami in epizodami zgodb. Vendar pa v igri nikoli ni bilo več hroščev! Trenutno v mojih restavracijah ni prikazanih vseh 5 od 5 školjk, čeprav sem v njih vse nadgradil. Prav tako je najnovejša posodobitev odklenila novo epizodo - juice bar - do katere ne morem dostopati, ker igra še vedno pravi, da "prihaja kmalu" (od nove posodobitve sem lahko enkrat šel v juice bar, vendar ne znova ). Na splošno priporočam to igro, vendar upam, da bodo razvijalci v vsaki posodobitvi namenili več časa odpravljanju hroščev. Postajajo kritične težave z igranjem.
Trenutno moja igra ne bo naredila ničesar. Zelo sem vznemirjen, ker sem porabil denar za to igro, zdaj pa se ne bo pravilno odprla in je pokvarjena. Lahko sem igral Crusty Cook off, a ko sem odklenil mesta na plaži, igre ni mogoče igrati.
Ne dovoli mi posodobitve aplikacije in mi ne dovoli nadaljevanja z igranjem, dokler ne posodobim
Torej po določeni ravni postane nemogoče premagati raven. Bil sem v teku z ravnmi in sem bil na vrhu lestvice najboljših brez povečanja in s svojimi hitrimi rokami. Potem kasneje postane nemogoče, razen če kupite več "strank" ali "boost".
Veliko oglasov se plača za zmago
Sama igra je trdna in zasvoji. Čeprav je to otroška igra, se mi zdi zabavna. Ampak obstaja težava..Raven Krusty Krab se ne naloži in je popolnoma izginil. Telefon sem večkrat znova zagnal, vendar še vedno ne deluje. V bistvu sem obtičal samo v območju palačink in ne morem napredovati skozi igro.
Ne dovoli mi posodobiti igre, tako da ne morem več igrati. Nočem ga izbrisati in izgubiti napredka, vendar ne morem igrati smrdi!
海綿寶寶: 蟹堡王大挑戰 休閒 rbq
Igra je tako zabavna! Rahla napaka se je pravkar začela s poskusom dvigovanja likov. Zapravljal sem dolarje in iskal nove predmete, vendar se njihova raven ni spremenila.
SpongeBob: Krosses Kochduell Gelegenheitsspiele bwp
Zabavno je, dokler celotna igra ne zamrzne. Ko pridete do ravni kraby patty, celotna igra zamrzne. Treba je popraviti napake!
Res mi je všeč ta igra, poskušam dobiti Sandy in Squidward
Traffic Rider Racing jefw
Ima čarovnico, ki mi ne dovoli, da bi se pravilno igral na The krusty kitchen
Všeč mi je v igri, zgodba je smešna, grafika je res dobra in oglasi se ne pojavljajo tako pogosto 4 zvezdice, ker se zdi vse precenjeno, še posebej, ko gre za dragulje, a zaenkrat je igra neverjetna
Zdi se, da je v igri še vedno nekaj napak, ki sem jih opazil. Ko končate stopnjo, vas bo včasih še vedno držalo na ravni, ki sedi tam in morate zapreti igro in jo znova odpreti. Ko poskušate skrajšati čas za izdelke, si lahko ogledate oglas in včasih si boste ogledali oglas in ne naredi ničesar. Sicer pa to sploh ni slaba igra.
Top brezplačne igre - Microsoft Store
Igra ni delovala od zadnje posodobitve v začetku decembra.
huharska igra🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂👍
Zaradi napake je obtičal na skorjastem raku in se od tam ne more niti predvajati.
Igra je bila sprva zabavna ... Ko delaš palačinke, je bilo enostavno. Edina stvar, ki mi v tej fazi ni bila všeč, je, da te skoraj prisili v nadgradnjo svoje "restavracije". Ampak ti je vseeno, da zaslužiš veliko kovancev in nič ni bilo tako drago. Potem začneš delati v Krusty Krab. Zdi se, da zaslužite manj kovancev, vendar prve nadgradnje stanejo 4000-6000 kovancev. Ko stopnje napredujejo in postajajo težje z bolj jeznimi strankami, je težje slediti, ne da bi jih bilo mogoče nadgraditi. Ni zabavno.
Super igrica
Kovanci se prenesejo v 2. restavracijo, vendar za nadgradnjo 2. restavracije potrebujete kovance in dragulje
Zanič je, ko se mora spodobna igra umakniti zaradi nepotrebnih mikrotransakcij, ki morajo uporabiti dve valuti za nadgradnje, ki jih potrebujem, kasneje pa nisem imel dovolj časa, da bi naredil raven in se mi zdi, kako veliko je to zagrabitev denarja.
Traja večno, da se znova poženete, da se celo igrate v celoti.
Bilo je super do realizacije in ta igra je preprosto prevara. Znesek denarja, ki ga boste porabili za dragulje, ne bo nadomestil tistega, za kar ga boste morali porabiti. Za napolnitev svojega življenja je 20 draguljev! Če želite dobiti 125 draguljev, je 10 $! Ne pomaga, ko nadgradite predmete, za katere morate imeti dragulje. Ja, zaslužiš si jih, potem pa si prisiljen čakati eno uro na predmet. Da ne omenjam, da je nekatera mehanika neumna, ko dejansko narediš K paradižnike, samodejno zloži paradižnik in solato.
SpongeBob: Krusty Cook-Off Kasual jdcd
Običajno nimam iger na telefonu, ampak sem popolnoma obseden s to!
Precej dobra igra, tako nam je bila všeč, da jo igramo cel dan..... Do nove posodobitve. Nova posodobitev je vse uničila! Všeč so mi bili tisti stari časi, ko lahko vidite imena nosljivih naprav, ki imajo pogosto smešne opise - zdaj pa so to popolnoma prevzeli. In nov dekor je moteč, sposobnosti lika zakrijejo vaše igranje itd. Prosimo, vrnite stare čase, to naj bi bila odlična igra; gre za posodobitev, ki naj bi jo izboljšala. Zato ga prosim prinesite nazaj.
Naložite Minion Rush: infinite run game APK 8.1.1b Android ...
Srca se ne morejo napolniti. Prosim pomagajte!
V igri zelo uživam, vendar je le nekaj stvari, ki jih je težko narediti. Kupovanje stvari je v večini primerov skoraj nemogoče, saj VSE stane diamante. Ali ne bi smelo biti tako, ali pa bi morali imeti več možnosti, da dobite diamante. In edina druga stvar je, da si želim, da bi lahko izbirali, katerim ljudem boste služili, namesto da bi to potekalo naključno.
Všeč mi je ta igra, ker je zahtevna in zabavna
Sprva je bilo super, vendar dobiš dobesedno en dragulj za vsak videoposnetek, ki ga gledaš, ali kateri koli dosežek, ne glede na to, kako visoki so dosežki, ga dobiš. Vse stane dragulje, vendar jih ne dobite, razen če plačate, kar je 3 dolarje za 10 draguljev.
Igro je nemogoče igrati, če ne porabite kup denarja. Kovance je enostavno zaslužiti, dragulje pa nemogoče. Ničesar ne morete nadgraditi brez draguljev, zaradi katerih je igranje nemogoče.