Post by ularproginwor on Feb 18, 2022 17:34:30 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Racing Fever: Moto ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Racing Fever: Moto IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ generátorpontokat csal ▞▞▞
▞▞▞ Racing Fever: Moto 2022 version ▞▞▞
Nagyon szép játék és szép grafika
Eddigi legjobb játék. Egyszerűen nagyszerű. De az egyetlen dolog, hogy ez egy egyenes út. Az utcák között kell lennie. Akkor érdekesebb lenne.
Nagyon tetszik ez a játék Imádom nagyon szép játék nagyon szép játék nagyon szép játék nagyon szép nagyon szép nagyon szép nagyon szép nagyon szép nagyon szeretem játék ez a játék nagyon jó játék nagyon jó játék anélkül hogy használok és net nélkül internet nélkül használva mindkettő alacsony MB mein mindkettő nagyon szép motorverseny játék probléma aaina parvaledu chala nézni kochu ganga Putra st portál zavarom melyik végjátéknak adok öt csillagot, mert szeretem ezt a játékot szeretem ezt a játékot én is szeretlek t
Nagyon jo játék
A Majaa játék a Racing Fever:carshoz képest ez volt a legjobb, én játszottam a Racing Fever: cars-al 2 éve most két hét alatt moto-unlocked 14bikes-al játszom.Szerintem a moto a legjobb ☺☺.de mindig gondot okoz egy szint minden végén hozzáteszi baj lesz
Kérjük, ne helyezzen el hirdetést a képernyő alsó részén, amikor a verseny zajlik. Azok számára, akik gombokat használnak vezérlésként, a középső képernyőt fékezésre használják, és most a hirdetés miatt nem tudok féket nyomni, és ki kell kapcsolnom az internetet és játszani. Ne légy hülye, és oldd meg ezt a problémát. Még mindig szembesülök azzal a problémával, amikor a jármű automatikusan az út egyik oldalára megy és ütközik. Minden alkalommal újra kell indítanom, amikor ezzel a problémával szembesülök
Kedves gameguru ez a játék nagyon jó ez a grafika is fantasztikus👏✊👍
Racing Fever: Moto Αγώνες gvc
JÓ: Könnyen fejleszthető a kerékpár és a bőr. Különböző szintek. Kiváló giroszkópos tulajdonságok. ROSSZ: A többjátékos nem működik. Többjátékosban a vissza gomb sem működik a képernyőn. Ahogy eléri a szintet, ugyanaz a monoton érzés és a játékmenet kezd untatni, mivel a szintek ugyanolyanok, mint korábban.
Rengeteg dolgot kell még javítani: 1.Egy 30 000 000 Ft-ba kerülő, 2 balesetet szenvedő kerékpárnál az első ütközés után a rendőri kiesések nem számítanak. 2. A versenyek után szerzett EXP-t néha nem adják hozzá a szintpontszámhoz (azt írja, hogy 4800 EXP-t szereztél, de a szint nem fog emelkedni)
Racing Fever: Moto Racing eid
olyan rossz játék, ez a játék nagyon robusztus, és nagyon rossz ghrapics és olyan lassú
Racing Fever: Moto ریسنگ dkpy
Ez a játék nagyon különleges volt, a grafika nagyon-nagyon jó irányítást könnyű kerékpározni
Nagyon szeretem ezt a játékot, de 5 csillagosra értékeltem volna, ha az út nem lenne túl egyenes, legalábbis ha volt néhány villásreggeli és kanyar, nagyon tökéletes játék lett volna
News Kispest ezmq - RSS
A játék és a grafika jó, de folyamatosan akadozik, frissítés előtt jobb volt ☹️
Jó
A játék jó, de miért van az, hogy nem tudsz megfordulni, nincsenek görbék a játékban, ez az én problémám.
Megnem használom
Ezt a játékot szórakoztató játszani, segít az idő elvesztésében, még jobb lenne, ha nem kellene feloldani a szabad módot, de ez az egyetlen kifogásom, hogy jó időhúzás és szórakoztató játék
túl bugos. néhány zúzódás után az út és minden elem elfogadja a járművek eltűnnek. után egyezik egy megjelenített rematch kérés, de elfogadva egy ismeretlen hibaüzenetet ad vissza. és még csak nincs is az oldalamon ez a visszavágó lehetőség!
Ez jó, de amikor elérem a 11-es szintet, vannak olyan szabályok, amelyek nem rendőri módban vannak, így nem játszom egy hétig
MotoGP Racing '21 4.0.7 Apk letöltés. A legújabb és régebbi verziók ... Kategória, Autóversenyzés. Alkalmazás-apk mérete, 153m ... Real Moto · Racing Fever:.
A játék és a grafika kiváló... Csak próbálja meg gyorsabban megtenni a kanyart a Wheelie idején. A kerékpár nagyon lassan forog Wheelie használatakor. Javítsd.
Ez egy nagyon szép és érdekes játék, szabványos és minőségi/realisztikus grafikával, szerintem nem találok igazi ellenfelet. Szóval adok neked hármat 🌟 🌟 🌟
100 százalékkal teljesítettem a sivatagi rókákat, de még mindig nem tudom elérni a 13. szintet. Élveztem a játékot, de ez arra késztetett, hogy eltávolítsam ezt a játékot
Hát a játék nem olyan jó, hogy szívás, ha éjszaka megy a verseny, az összes autó eltűnt, de csak a visszajelző és a háttérvilágítás látható, és nem lehet könnyen előzni őket, és néha a motor automatikusan barikádba csapódik a verseny elején, ez a fő probléma!!
Nagyon Jó
Jó grafika, szép játékmenet, bár van egy hiba, ami miatt a kerékpárok ellenőrizhetetlenül elkanyarodnak az akadályokhoz. Talán a lovas testreszabása is hozzáadható
Mon roi videók letöltése - Youtube videó letöltés
Jó!!!
Racing Fever: Moto letöltés. From the producers of Racing Fever comes a brand new motor racing expe... Tovább az alkalmazáshoz >>
Ez a játék jó, de csak az a probléma, hogy legyen oldalirányú mozgás jobbra vagy balra, amikor megkérjük a fejlesztőt, hogy adja hozzá ezt a funkciót 🙏🙏🙏🙏
A legrosszabb játék, amit letöltöttem. A játék nem működik, betöltési problémái vannak, és néhány másodpercenként elakad. Pls vedd ki a játékboltból. Szeretnék -10 csillagot adni.
Minden másodpercben lefagy, ami szükségtelen meghibásodást okoz
frissítés nem jó. A régi verzió, ha jó pénzzel játszik, könnyebbé válhat, és vesz egy új motort, olyan gyorsan, hogy ne veszítse az időt.
Miért mindig, amikor a játékom fél másodpercre elakadt bármilyen módban? nem tudom megfordítani a biciklimet anélkül, hogy ne ütköznék, ezért csak 1 csillagot kapok. Javítsa ki ezt a problémát, vagy eltávolítom, és nem ajánlom senkinek.
régen működött és játszottam. a közelmúltban történt új frissítés után már nem engedi, hogy a jelenlegi szinten versenyezzek. az eltávolítás és az újratelepítés nem működött. nem fizet többet. nem ajánlom.
Realisztikus
A reklám miatt törölve!!!!
A többjátékos lehetőség ellenére nincs többjátékos játék! Mi a fene ez??
Tényleg nem játszottam sokat. rendben van, jó néhány fordulat vezérlő
Mi a franc csinálta ezt a játékot. Amikor megnyitom az alkalmazást, nem csinál semmit, és nem érinti, megpróbálom megérinteni az OK gombot, de nem csinál semmit. Szemétszoftver, szemétszállítás . Csak időpocsékolás . Nem is tudtam játszani a játékkal, mert amikor megnyitom az alkalmazást, az érintés sem működik. 😡😡😡
Racing Fever: Moto Трке mss
Ez egy nagyon jó játék, amely jó grafikával, teljes szórakozással és azzal a céllal játszik, hogy ne kelljen összeomlani, és nem kell gyorsan mozognia, mivel egy ütközés egy ideig az utolsó pozícióba süllyeszti Önt. Minden szint egy lélegzetállító. 5 csillag erre a játékra. Kérjük, töltse le, mivel a "gameguruk" sokat dolgoztak ezen a játékon. különösen a sztori mód főnöki szintje a legjobb. És a játék a best.plz letöltés.
Fantasztikus játék korlátlan szórakozás kell játszani ezt a játékot, de kérjük, vegyen fel több bandát ebbe a játékba, és amikor többjátékos módban játszom, hiba történt, javítsa ki ezt a hibát. Összességében csodálatos
ez a játék nagyon unalmas hülye játék, nincs kedvem játszani plz add hozzá a játékot, különben abbahagyom a játékot
Ki baszottul sz szórakoztató
Jo kis jatek
A játék nagyon jó, de szükségük van az online versenyzőknek és különféle módokon és fordulatokra
Pets Race Un jeu de course en mode PvP multijoueur Arcade dzq
nagyszerű játék, de nehéz szintet lépnem, miután teljesítettem az összes szintet, és jó lenne, ha üzemanyagszivattyút adnál hozzá, és ha benzinre van szükséged, új emberekkel is találkozhatsz, és lovagolhatsz velük, és felhívhatod őket, és kaphatsz egy gf-t is hozzá. kérem, jusson el oda is, ahol egy házon keresztül szabadon barangolhatna a világtól eltérő világba, ami most van, mint az offroad stb. Nem mondom, hogy a játékod rossz, de van benne lehetőség. remek fincsi játék!