Post by hiesenirogcho on Mar 7, 2022 17:26:02 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Μάθετε γαλλικά - 6000 βασικές λέξεις ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Μάθετε γαλλικά - 6000 βασικές λέξεις IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ χακάρισμα απεριόριστων χρημάτων ▞▞▞
▞▞▞ Μάθετε γαλλικά - 6000 βασικές λέξεις 2022 version ▞▞▞
Ωραία εφαρμογή👍👍👍
Είναι πολύ καλό 😊💖💖💖💖💖
Καλή εφαρμογή, μου αρέσει, είναι απλή και χρήσιμη.
Μόλις άνοιξα την εφαρμογή για πρώτη φορά, μου ζητήθηκε απευθείας να κάνω αναβάθμιση στην έκδοση pro, δεν άνοιξα το μάθημα, αλλά με χτύπησε μια διαφήμιση.
muy Buena pero Seria mejor si Dan Todo El contenido δωρεάν
Δεν περιλαμβάνει το φύλο των λέξεων
Όχι η καλύτερη διεπαφή χρήστη
Elle respecte droits des utilisateurs en donnant des options de choix en ce qui concerne des ασκήσεις VIP
Merci είναι πολύ καλό
Γεια, πώς μπορώ να βελτιώσω την εφαρμογή σε vip;
Aplicativo muito bom.
Ωραία εφαρμογή
Πολύ εντυπωσιακή εφαρμογή Υπέροχη 👍
Πολύ χρήσιμο
Πολύ χρήσιμο και λεπτομερές.
Η καλύτερη εφαρμογή
Πρέπει να συμφωνήσω με αυτό που έγραψε κάποιος άλλος, η οπτική πτυχή και το τεράστιο λεξιλόγιο είναι υπέροχο, αλλά είναι τόσο κρίσιμο να έχουμε το n.f ή το n.m (θηλυκό ή αρσενικό) καθώς ολόκληρη η γλώσσα βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στο φύλο. Γνωρίζοντας αν είναι αρσενικό ή θηλυκό είναι το 50% της απομνημόνευσης. Διαφορετικά, αν θέλετε απλώς να μάθετε λέξεις, είναι καλό. Απλώς δεν είναι υπερβολικά χρήσιμο εάν προσπαθείτε να μάθετε ολόκληρη τη γλώσσα.
Κακή εφαρμογή
για μένα είναι καλό
εξαιρετική
Θα ήταν υπέροχο αν υπήρχε και μια άσκηση γραφής, για να εξασκηθείτε στη σωστή ορθογραφία.
Καλή και αποτελεσματική εφαρμογή αλλά πάρα πολλές διαφημίσεις!!παρακαλώ ετοιμάστε ένα PORO για " conjugaison des verbes du français"!ευχαριστώ
Εξαιρετικό
ZIO and the Magic Scrolls የሚና ጨዋታዎች vot
Λατρεύω τον τρόπο με τον οποίο κινείται προς τις λεπτομέρειες και είναι γεμάτο από βασικές λέξεις, έχει εικόνες και είναι οπτικοακουστικό και πώς είναι οργανωμένο ευχαριστώ
Χρήσιμες και καλές προφορές
πολύ βοηθητικό
Νομίζω ότι αυτή η εφαρμογή είναι υπέροχη. Το μόνο μου παράπονο θα ήταν ότι μόλις μπείτε σε μια κατηγορία όπως το "la viande", δεν σας δίνει πλέον το φύλο με τη λέξη. Δεδομένου ότι το φύλο είναι τόσο σημαντικό, δεν θέλω να έχω μάθει τη λέξη από την αρχή με το φύλο γιατί δεν την είχα στην αρχή. Αν μου λείπει εκεί που λέει το φύλο σε αυτές τις υποκατηγορίες, δείτε πείτε μου πού μπορώ να το αποκτήσω. Ευχαριστώ
Belajar Bahasa Prancis - 6000 Kata Penting Pendidikan jkzy
Μου άρεσε πολύ η εφαρμογή, αλλά οι διαφημίσεις ήταν πολύ συχνές - σχεδόν κάθε φορά που μετακινήθηκα μεταξύ καρτών flash! Πολύ συχνά για να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε.
Gxc
Το Vocab που χωρίζεται σε διαφορετικές κατηγορίες είναι πραγματικά σημαντικό και εύκολο στην εκμάθηση
Καλή εφαρμογή
Φοβερός
Learn French - 6000 Essential Words கல்வி zry
φοβερή εφαρμογή
Ο τρόπος με τον οποίο παρουσιάζεται αυτή η εφαρμογή λειτουργεί για μένα. Καλύπτει τις λέξεις που χρησιμοποιούνται στα μέρη που θα πάω. Μου αρέσει η ρύθμιση κάθε λέξης, διαβάστε την, δείτε πώς λέγεται, μετά ακούτε την και όλα στην ίδια σελίδα. Θα συνεχίσω να το χρησιμοποιώ καθώς μαθαίνω περισσότερες λέξεις πριν δοκιμάσω την εφαρμογή συνομιλίας.
Très utile et facile merci beaucoup 💓💓💓
Είναι πραγματικά απίστευτο 👍
😍❤
Très bien
καταπληκτικό 🇧🇩