Post by hiesenirogcho on Mar 7, 2022 17:44:54 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Kids Learn Colors ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Kids Learn Colors IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ goljufa neskončen vir ▞▞▞
▞▞▞ Kids Learn Colors 2022 version ▞▞▞
Moj 2-letnik obožuje to igro in všeč mi je, da se med igranjem uči svojih barv!
K
Všeč mi je DEJSTVO, DA MOJ LITTLIN NE MORE ZAKLJUČITI APLIKACIJE IN ZMOTI SE Z MOJIM TELEFONOM
Žele se ne zdijo zelo frustrirajoče. Na drugih telefonih je lahko ok. Uporaba s2 z najnovejšo posodobitvijo za Android iz Vodafone.
Kids Learn Colors Освітні sxeb
Osnove za otroke v lepo zapakirani aplikaciji.
Goat Simulator Simulatsioonmängud qzd
Odlična aplikacija
Moj otrok se je naučil modro od modrega ...
Dobro je za dojenčke
Spremenim oceno. Ko sem se pritožil podjetju, so mi še isti dan odgovorili s popravkom. Obstajajo samo 3 igre.
intellijoy dobro opravi svoje aplikacije, ta ni bila tako vsestranska kot druge, ki sem jih kupil, vendar je še vedno precej spodobna.
lepo!
Imejte veliko svojih iger, ta je pod nivojem. Najbolj igriv razdelek (žele ribe), poln dobrih besed, ko dobite napačen odgovor, ko pa dobite pravi odgovor, se samo pomakne na naslednjo igro? Moj 2 1/2-letnik tega ne razume, moj 5-letnik namerno izbere napačen odgovor, saj je bolj zabavno
5 zvezdic, če odstranite možnost nalaganja trgovine z aplikacijami z glavnega zaslona. Premaknite ga v nastavitve
Moj 2-letni otrok zelo obožuje to aplikacijo, lepo bi bilo, če bi imel več možnosti za igro izbire
Moj sin obožuje to aplikacijo. Pri letu in pol pozna vse svoje barve. Poskusite tudi otroške črke ABC. Pozna tudi svojo ABC
Moj sin obožuje del meduze!
Malo osnovno v primerjavi z nekaterimi drugimi aplikacijami tega razvijalca. Moje sinove ne zanima dolgo.
Dobra aplikacija.
Ne razumem, kakšne so druge težave s kakovostjo, super x Moja hči obožuje vse aplikacije x
Potrebujete multitouch, da se lahko otroški palec nasloni na stran zaslona in se še vedno zazna, ko vnese barvo. Potrebujete tudi otroško ključavnico.
Odlična igra!
Moja hči je stara 2 in zdaj prosi za to igro po imenu ...
Aplikacija je morda v redu, vendar niti jaz niti moj razočarani 4-letnik ne bova nikoli vedela. Intellijoy se ni odzval na moje zahteve za vračilo. Kupil sem veliko njihovih aplikacij, vendar ne bom kupil več, dokler ne dobim povračila za to.
Moj 3-letni otrok ga obožuje! Evo 4g
2 letniku je to všeč, ena manjša težava in razvijalec se je hitro odzval - odlična aplikacija - Evo 4G
Dober uvod v barve, vendar si želim, da bi bilo na izbiro več iger.
Odličen začetnik
Moji 2-letni nečakinji je bilo to všeč!! Čeprav je poznala barve, je še vedno rada slišala, kako to govorijo.
Odlična aplikacija. Samo želim si, da bi bilo več tega.
Interaktiven način učenja barv.
Moji 3 & 5 let je všeč. Je zelo preprosta. Njihova najljubša je igra meduze, a namenoma izberejo napačno barvo, ker je bolj zabavno gledati, kako tone in jih spodbujati, da nadaljujejo. Na primer: "najdi rožnato meduzo." (Če se dotaknejo rjave, se potopi na dno) "ne mršči se, ampak rjavo si izbral." ko je izbrana pravilna barva, slišijo "dober si" in se premaknejo na naslednjo. Super bi bilo videti, da se vrti in okrepi barvo, ki so jo pravilno izbrali. Drugače deluje odlično.
Moji hčerki je všeč igra, vendar se barvni brizgalnik ne odpre, prosim za pomoč