(iOS) MMX Hill Dash 2 – Offroad Truck, Car \u0026 Bike Racing vara glitch zlato
Mar 7, 2022 17:51:13 GMT
Post by hiesenirogcho on Mar 7, 2022 17:51:13 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ MMX Hill Dash 2 – Offroad Truck, Car \u0026 Bike Racing ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ MMX Hill Dash 2 – Offroad Truck, Car \u0026 Bike Racing IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ vara glitch zlato ▞▞▞
▞▞▞ MMX Hill Dash 2 – Offroad Truck, Car \u0026 Bike Racing 2022 version ▞▞▞
igra ima neki bug... popravi to. tq
dobra igra, ali reklame su je mnogima upropastile
Izgubio sam sav napredak kada sam dobio novi telefon
Vozila je vrlo teško kontrolirati čak i sa svim dodacima koji su dodani na sličan grip .. To hvata kao ulje. Kao primjer .
MMX Hill Dash 2 – Offroad Truck, Car & Bike Racing რბოლა wayb
MMX Hill Dash 2 – オフロードトラック、車、バイクレーシング レース lxrf
Srećom, ova igra je stvarno besplatna. Oglasi nisu opstruktivni i pojavljuju se samo kada želite udvostručiti svoj novac ili dobiti besplatnu stavku. Lijepo!
cool igra, nekako, kamera je toliko blizu da ne možete vidjeti što dolazi što je pomalo neugodno i smatram da se igra sve više zaglavi bez razloga i dolazi do točke u kojoj izgleda kao da se utrkujete usporeni film! na sreću čini se da to ne utječe na neprekidne oglase
zabavna igra sa lijepom grafikom
Dobro za ubijanje vremena i zabavu!!!
Apsolutno strašne mikro transakcije. Stalno reklame, užasne mehanike kockanja koje žele više od 20 do 30 dolara da nastave ili izgube sve. I to je povrh svega što igra nije tako dobra kao prva, manje vozila i puno lošija fizika. Samo strašno
Sjajna igra. Gornje razine postaju vrlo izazovne. Najnovije ažuriranje dodalo je puno oglasa. Razina 48 ipak neće otključati razinu 49. Osvojili razinu više puta
Sjajan koncept, jednostavan za korištenje, minimalan napor za igranje, kontrole su malo pokvarene, ali korisničko sučelje nije teško razumjeti. C naslov, dobro bi došao poraditi na fizici upravljanja.
Morate uzeti tu glupu loptu od vrha koja vas tjera da eksplodirate njenu glupu n ruševinu igre igra je zabavna, ali RJEŠITE SE TE GLUPE LOPTE NA KROVU
Igra se i dalje zamrzava tako da stalno morate na silu zaustaviti aplikaciju prije nastavka igre.
VAŠA IGRA FRIGGIN VARA ŠTO SE DOGAĐA S NEVIDLJIVIM ZIDOVIMA NA KOJE SE RUŠIM DOPUŠĆUJUĆI DA SE PUSTIM DA HUTCH ROB MOŽE POBJEDITI U UTARKAMA. Najnovije ažuriranje kaže ISPRAVKE BUGOVA. očito morate popraviti više stvari. Još uvijek zaostaje i smrzava se. Slažem se i s drugim recenzijama previše reklama, uglavnom za igre koje ne želim ni igrati.
hill dash izvrstan je način za ubijanje vremena i laka igra za igranje. Mislim da bi se svatko trebao potruditi, bolje od mnogih igara.dobar posao hill dash tim samo tako nastavi
Kao i kod svih MMX igara, i ovo zaslužuje 5 zvjezdica, ali nedavno ažuriranje uključilo je previše reklama, koje se igraju nakon gotovo svake utrke, i to kvari. Ne smeta mi čudna reklama, oni su tu da plate programere za stvaranje cool igara, ali kada više ne želite igrati jer ih je previše uključeno, onda to gubi cilj.
Igranje uništeno stalnim oglasima, dobro odrađen Hutch jer je zeznuo stvarno dobru igru.
Dobra igra, ali previše dodavanja
Mislite da bi ove igre bile mnogo bolje bez reklama, a činjenica da morate platiti da ih uklonite je skandalozna!! Ne zarađuje li Google dovoljno novca već čista POHLEPA!
MMX Hill Dash 2 – Offroad Truck, Car & Bike Racing რბოლა wayb
Smiješan. Nakon šest utrka, kupujući svaku nadogradnju stabilnosti, startno vozilo i dalje vozi poput bijelog sljeza vezanog za helijev balon.
Sjajna igra . Ok imam ozbiljan problem kad god igram u Finskoj, ne mogu se vratiti na izvorni početni zaslon ili zaslon izbornika što rezultira ponovnim pokretanjem igre i gubim napredak. . Sony Experia 1
Igra stalno treba ažurirati, ali ne radi
Zarazna igra, hrpa reklama...
glupe kontrole ako udariš u branik auto eksplodira. bila bi igra kad bi ti dali način da kontroliraš auto u zraku. s naginjanjem telefona ili tako nešto.
Samo jako zabavno. Puno više mjenjača nego što izgleda.
prva igra je bila izvanredna. Mogao sam je igrati satima, a ova se ne približava originalu
Igrao sam ovu igricu neko vrijeme imao sam otključane sve autiće i razine i sada se ne učitava dolazi otprilike na četvrtinu puta i zaustavlja sve moje druge igre, riješite ovaj problem onda joj mogu dati 5 zvjezdica hvala vas.
KONAČNO sam stigao do cilja razine 35 koristeći tenk i neće otključati sljedeću razinu...a ja sam uspio brže od bilo kojeg od igrača Hutcha. NEMA vremenskog ograničenja ili parametara za završetak razine 35! SAMO 1 zvjezdica!
auti se ponašaju kao da su puni helija, smh, i monster truck koji poskakuje kao gumena lopta je smiješno. deinstaliran
Ko i sve vaše igre, sranje! Izbacuje van i ne radi kako treba.
Super je igra i ima originalne teksture i nova vozila!!🙂🙂🙂
Zabavno igrati. Neke razine su smiješno teške, ali uživao sam
MMX Hill Dash 2 – Offroad Truck, Car & Bike Racing Sacīkstes eufu
Super
Grafika je sjajna, ali igra je teška
Apsolutno najbolja OFF-ROAD igra bazirana na fizici. Čisti užitak igrati. Hutch je vratio moj napredak kada je Google Play imao grešku.
Navedite događaj na ploči s najboljim rezultatima. Dajte toliko različitih vrsta događaja. Omogućite razgovor gdje god igrači mogu razgovarati u igri. I napravite tim od 50 igrača i igrači mogu ići u 1. najbolji tim na vodećim ljestvici 100 najboljih timova prikupljanjem više trofeja od ostalih timova, a igrači dolaze na 1. skupljajući više trofeja od ostalih igrača na ljestvici najboljih 100 igrača. Trofeji svakog igrača resetiraju se nakon 1 mjeseca sezone i ponovno skupljaju trofeje kako bi ponovno došli na prvo mjesto. Oprostite na lošem engleskom.
Zabavna igra. To stvarno pomaže u borbi protiv stresa.
Skin Editor 3D for Minecraft Outils lhdz
Otključavanje mišićnog automobila krajnje je nepravedno. Brušenje istih razina iznova i iznova za otključavanje nadogradnji nije zabavno i samo tu da frustrira igrače u kupnji