(Android/iOS) Time Mysteries 2: The Ancient Spectres kodlar kristalları artırır
Mar 7, 2022 17:54:24 GMT
Post by hiesenirogcho on Mar 7, 2022 17:54:24 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Time Mysteries 2: The Ancient Spectres ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Time Mysteries 2: The Ancient Spectres IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodlar kristalları artırır ▞▞▞
▞▞▞ Time Mysteries 2: The Ancient Spectres 2022 version ▞▞▞
Time Mysteries 2: The Ancient Spectres Cabaran tcpe
Bu inanılmaz oyun idi. Pulsuz versiyanı oynadım, amma yenə də əyləndim. Hekayə valehedici idi, səs oyunu yaxşı idi, qrafika əla idi. Tam oyun üçün pul ödəməli olduğunuz ayıbdır, mən etmədim. Mən 5/10 verirəm. Pulsuz olsaydı, reytinq daha yüksək olardı. Daha yüksək.
Mən heç vaxt oyunun tam versiyası kimi görünən demoları oynamaq üçün ödənişi endirmirəm, ona görə də bunu necə qaçırdığım barədə heç bir fikrim yoxdur. Qrafika yaxşıdır, idarəetmələr səliqəsizdir və o, yalnız müəyyən bir nöqtəyə qədər oynamaq imkanı verir, sonra sizə tam versiyanı almaq imkanı verir. Bu mənim telefonumda vaxt və yer itkisi idi. Bu günlərdə pulsuz təklif olunan çox keyfiyyətli oyunlar var... silinir.
Tamam
Time Mysteries 2: The Ancient Spectres הרפתקאות fbq
Gözəl 1
Yaxşı oyun, lakin gizli obyekt tapmacaları ilə bir az təkrarlanır və bir neçə dəfə göstərişlər mənə nə edəcəyimi dəqiq bildirmir və müvəqqəti olaraq ilişib qalıram, əks halda 5 ulduz verərdim, həm də zövqümə görə bir az baha idi
...
Həqiqətən, həqiqətən əyləncəli əla qrafika, əla hekayə xətti, həqiqətən də, yaxşı oyuna daxil olursunuz
Qısa hekayə xətti və YOL çoxlu gizli obyekt mini oyunları var.
Yaxşı və gözəl
Mən bu oyunu oynamaqdan çox ləzzət aldım, lakin 5 GBP dəyərindən bir qədər artıq olduğunu düşünürəm. Oyunu o qədər bəyəndim ki, 1-ci hissəni axtaracağam. Gözəl qrafika, vaxt atlama elementini, xoş soundtracki bəyəndim.
Bingo Frenzy-Live Bingo Games Cassino ogz
tamam
gözəl oyun amma çox çətin oyun uşaqlar oynamayın
Çoxölçülü düşüncə....
Yaxşı macəra, lakin çox asan və kifayət qədər uzun deyil
Bu əyləncəli bir konsepsiyadır, bəli. Xəyalpərəstdir, bəli. Lakin oyun 80% HOG olduqda və bu HOG-lar çox sıx və qeyri-səlis olduqda, oyun tez yorucu və sadə darıxdırıcı olur. Bu tərtibatçının çox məyusedici işi.
Bu kimi, maraqlı hekayə və oyun tətbiqi
Mən tam oyun üçün pul ödədim və bir nasazlığa rast gələnə qədər bir müddət idi ki, ondan həzz alırdım, bu o deməkdir ki, mən artıq oynaya bilmirəm, o qədər əsəbiləşirəm ki, heç vaxt oyun keçirməmişəm, qoy oyunun demək olar ki, yarısında xəta üçün pul ödəmişəm.
Reddick sevgisi
Əvvəllər oynamış olsam da, oyunu sevirəm! Hekayə əladır və zaman səyahəti də belədir! Oyunlar da qrafika kimi yaxşıdır!!
Bir az HOG ağır və onların müxtəlifliyi yoxdur (birbaşa, əksər hallarda), amma başqa cür yaxşı oyun. Layiqli uzunluq plus (qısa) bonus bölməsi. Kifayət qədər sadə bulmacalar. Teleportasiya xəritəsi. Baxmayaraq ki, hekayə xətti çox xoşuma gəldi.
Bu çətin vəziyyətə düşür
Mən hələ oynamamışam wtf
Oyunum ilişib qaldı və unicorn buraxmadı və davam edə bilmədim
Onu tapmaq üçün göz qanamasına səbəb olan çoxlu gizli obyekt oyunları ilə həddən artıq yükləməyincə yaxşı fikirdir.
Zəhmət olmasa! Çoxlu Gizli Obyekt tapmacalarının olduğunu deyəndə rəyçilərə inanın. Ciddi. Xüsusilə obyektlər kiçik və pis işlənmiş olduğundan. Oyunu aldım, şükürlər olsun ki, satışdadır, amma bir daha oynamayacağam. Kaş onu çox bəyənmədiyim bəzi insanlara hədiyyə edə biləydim.
Hekayəni və qrafikanı sevirəm. Bulmacalar edərkən əlavə məlumat lazımdır. Və hekayənin sonu axmaq idi. 1-cini axtardım tapa bilmədim. 2 cəhd etmək istərdim
Dəhşətli oyun! Gizli obyekt ekranlarındakı bəzi elementlər hətta mənim 10 düymlük planşetimi böyütdükdən sonra o qədər kiçikdir ki, ipucu düyməsini təkrar-təkrar istifadə edirsiniz. Həmçinin təxminən 3 və ya 4 dəqiqə oynadıqdan sonra onu qiymətləndirmənizi istəyir. Bu kifayət deyilsə, bir neçə dəfə ekranı dəyişdikdən sonra daha da davam etmək üçün onların oyun klubuna abunə olmalısınız. Mən silirəm və bir daha bu şirkət tərəfindən heç bir oyun yükləməyəcəyəm; çox sağ olun!
Time Mysteries 2: The Ancient Spectres Eventyr hlk
Bu yaxşı oyundur, amma mən tam oyun üçün 5 dollar ödəmirəm. Mən vaxtaşırı reklamlara baxmağı üstün tuturam.
Yaxşı oyun amma davam etmək çox bahadır
Bu, məndə onurğanın titrəməsi qorxusu yaratdı
Bu oyunlar həmişə daha bahalıdır, amma ödədiyinizi alırsınız. Yaxşı oyun. Zaman səyahəti mövzusunu sevirəm, məni düşündürür